Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş değerlere inanmış kadromuz ile Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda tüm paydaşlarımızın eğitim ve kültür hizmeti sağlarız.

Misyon: ESKİŞEHİR DE EĞİTİM-ÖĞRETİM VE YÖNETİMDE MODEL OKUL

Başarılar: 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Küçük kızlar ve küçük erkekler,büyük kızlar büyük erkekler Hentbol Eskişehir şampiyonluğu.

Isınma: DOĞAL GAZ KALORİFERİ
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol,voleybol,basketbol,hentbol takımları oluşturulmaktadır.İl çapında yapılan müsabakalara bu takımlarımız katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz her yıl Tübitak 4006 projelerine katılmaktadır.
Proje Çalışmaları: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün projelendirdiği ENAP projelerimiz uygulanmaktadır.Ayrıca "okulumuz okuyor"projemizi 2016-2017 eğitim-Öğretim yılında uyguluyoruz. Giymediğiniz kıyafeti kardeşlerimizle paylaşalım projemiz uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Avrupa Birliği projelerine (K1) başvurumuz yapılmaktadır.

WEB - https://orgeneralhalilsozerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenidoğan Mahallesi Çamkoru Sokak No.12 Posta Kodu 26300 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :Sabahçı

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ YENİDOĞAN MAHLLESİNDE, ODUNPAZARI BELEDİYESİNİN GÜNEYİNDE, KORGENERAL LÜTFİ AKDEMİR İSKAN LOJMANLARININ HEMEN KUZEYİNDE VE ADLİYE SARAYININ YAKLAŞIK 400 M KUZEY DOĞUSUNDA YER ALIR.

Ulaşım ESKİŞEHİR´İN HER YERİNDEN OTOGAR ve ŞEHİR HASTANESİ YÖNÜNE GELEN OTOBÜS, DOLMUŞ VE TRAMVAY İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ESKİŞEHİR MERKEZ İLÇELERİNDEN ODUNPAZARI İLÇESİNDE ŞEHİR MERKEZİNDEDİR. ODUNPAZARI BELEDİYE BİNASININ 200 MT ÜST TARAFINDAN BULUNMAKTADIR.