Hicran TUNCER - Müdür Yardımcısı

28.06.1982 tarihinde Polatlı’da doğdum. İlkokulu  Polatlı’da Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Seyitgazi’de Seyitgazi Lisesi’nde, lise öğrenimimi ise Trabzon’da Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladım. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi programında lisans diploması aldım. Aynı yıl Van’da Eminpaşa İlköğretim Okulu’nda İngilizce Öğretmeni olarak göreve başladım.2009 yılında Bozüyük Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu’na atandım.2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı’nda Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde çalıştım.2013-Eylül’de Eskişehir’e Avukat Şahap Demirer İlkokulu’nda çalışmaya başladım. 2011-2015 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Sanat Tarihi Anabilim Dalı’nda tezli yüksek lisans öğrenimimi tamamladım.21 Eylül 2016 tarihinde Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu’nda müdür yardımcısı olarak göreve başladım. Halen Anadolu Üniversitesi-Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında doktora öğrenimime devam etmekteyim.